Dweilorkest logo
Dweilorkest ijsbaan
Dweilorkest clubgebouw
Repetitie
Elke 2de vrijdagavond van de maand vanaf 21.45 uur
Bezetting
Goed dat je er Band bestaat uit 15 leden
Contact
Dweilorkest

Koningsdag

In 2016 zijn enkele enthousiaste muzikanten van Crescendo begonnen met het spelen van lichte en populaire muziek. Het dweilorkest met de naam 'Goed dat je er Band' was een feit.

Populaire muziek
De band speelt een grote variatie aan populaire muziek. Toen de band voor het eerst tijdens de Nieuwjaarsborrel van Crescendo spontaan enkele nummers speelde, werden andere muzikanten ook enthousiast gemaakt om mee te doen met de 'dweilers'. En zo is het dweilorkest 'Goed dat je er band' met 14 muzikanten inmiddels op behoorlijke sterkte.

Evenementen
We treden op bij allerlei evenementen zoals o.a. Koningsdag en 'Zaan de Wandel' of een 50-jarig jubileum. Ook burgermeester Jan Hamming werd enthousiast van ons optreden tijdens de Zaanse Schaatskampioenschappen in Haarlem en plaatste een bericht op zijn Facebook pagina.

Repertoire
Ons repertoire is zeer divers. Met nummers als André Hazes, Marco Borsato, 'Maak me Gek' , 'Pretty Woman', 'Rosanne', 'Rythm of the Night', 'Sweet Caroline', VOF de Kunst, 'Het kleine café aan de haven, etc..., kunnen wij iedere gelegenheid van een vrolijke noot voorzien.

De Muzikanten
Manon Jonker (Fluit, Tambourijn, overige), Nico Nootebos (Trompet), Martijn Smit (Trompet), Sanne Polet (Trompet), Jozien Vloon (Bugel), Michael Filmer (Bugel), Lianne van der Laan (Sopraan saxofoon), Milou Nootebos (Alt Saxofoon), Marco Roos (Alt Saxofoon), Jan Bak (Tenor saxofoon), Wouter Meijer (Trombone), Chris Moerland (Trombone), Marc Schuurman (Bas), Floris krijt (Slagwerk), David Kroon (Slagwerk).

U kunt ons boeken!
Wilt u uw verjaardag, bedrijfsfeestje, jubileum, verenigingsfeestje, evenement etc... opleuken met een vrolijk deuntje? Dan kunt u ons boeken!


Eerstvolgende activiteit
Er zijn geen activiteiten gevonden.

Bekijk enkele evenementen
Jubileum 50 jaar TVA, 17-03-2019
Braderie Krommenie, 15-09-2018
Koningsdag 2018, 27-04-2018

Bekijk ook de overige evenementen op de evenementen pagina
Dweilorkest logo
Dweilorkest ijsbaan
Dweilorkest clubgebouw
Repetitie
Elke 2de vrijdagavond van de maand vanaf 21.45 uur
Bezetting
Goed dat je er Band bestaat uit 14 leden
Contact