De lessen
De lessen worden ingepland in overleg met docent, leerling en coördinator
De docenten
Thomas Geerts, Arjen Barnhoorn, Esther Hoek
Coördinator
Chantal van Gelderen
Voor informatie
Aktiviteiten
Samenspel opstaporkest
Locatie lessen
Clubgebouw
Muzieklessen

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Bij ons kan dat! Vanaf de leeftijd van 8 jaar kan muziekles worden genoten op een instrument naar keuze.
De lessen worden gegeven door professionele docenten die de leerling met raad en daad bijstaat om het te bespelen instrument in de vingers te krijgen en de theorie eigen te maken. Belangrijk daarbij is een ontspannen sfeer en plezier.
De lessen vinden 1 keer per week plaats in ons clubgebouw. De dag en het tijdstip worden in overleg met de docent vastgesteld. Tijdens officiele vakantieperioden wordt er geen les gegeven.
Crescendo hanteert een kortingsregeling in de eerste drie jaar dat een leerling lessen volgt.
Voor het volgen van lessen dient u lid te zijn van Crescendo.
Aanmelden voor lessen en lidmaatschap doet u door het inschrijfformulier te downloaden en op te sturen naar het secretariaat. Na ontvangst zal er contact met u worden opgenomen. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Dit kan via email of bel ons op. U kunt natuurlijk ook even langskomen bij één van onze repetities.

Muzieklessen bij Crescendo

Koperen blaasinstrumenten
Bugel, Hoorn, Trompet, Trombone, Bas en Bariton .

Docent: Thomas Geerts
Lessen: 1 keer per week
Dag: In overleg
Locatie: Clubgebouw Crescendo

Slagwerk instrumenten
Drums, Trommels, Pauken, Xylofoon of Marimba .

Docenten: Arjen Barnhoorn
Lessen: 1 keer per week
Dag: In overleg
Locatie: Clubgebouw Crescendo

Houten blaasinstrumenten
Sopraan saxofoon, Alt Saxofoon, Tenor Saxofoon, Bariton saxofoon .

Docent: Esther Hoek
Lessen: 1 keer per week
Dag: In overleg
Locatie: Clubgebouw Crescendo

Thomas Geerts
Heeft directie en trompet klassiek gestudeerd in Amsterdam en Rotterdam. Hij speelt bij het Amsterdam Brass Quintet en Zorita. Verder dirigeert Thomas 4 orkesten, Erato Spanbroek, De Waterlandse Harmonie (Ransdorp), de Opleidings- en Leerlingenorkest van het Tata Steel Orkest en Fanfare Zuiderwoude.
Hij doet nog veel meer in binnen- en buitenland en dat kun je vinden op zijn website: www.thomasgeerts.eu

Arjen Barnhoorn
Arjen is slagwerkdocent en de dirigent van de Slagwerkgroep A, B en C van Crescendo Assendelft. Arjen is afgestudeerd drummer aan het Conservatorium van Alkmaar en heeft ook klassiek slagwerk gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Behalve bij Crescendo is hij als docent ook werkzaam bij de Show, Marching & Concertband Floraband uit Rijnsburg en fanfare orkest St. Caecilia Zwaag. Daarnaast is Arjen freelance slagwerker/percussionist/drummer bij verschillende (big)bands, orkesten en ensembles.

Esther Hoek
Esther is saxofoondocente en dirigent van de fanfare. Zij is op saxofoon afgestudeerd aan het Conservatorium in Alkmaar en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Aan het Conservatorium in Alkmaar heeft zij ook HaFaBra directie gestudeerd. Als saxofoniste speelt zij in het Noord Hollands Fanfare Orkest en zij dirigeert momenteel drie orkesten. Haar website is www.estherhoek.nl
Muzieklessen
Lessen worden ingepland in overleg met docent, leerling en coördinator
De Docenten
Thomas Geerts, Arjen Barnhoorn, Esther Hoek
Coördinator
Chantal van Gelderen
Voor informatie
Aktiviteiten
Samenspel opstaporkest
Locatie lessen
Clubgebouw