AMV

Lessen

AMV

De lessen vinden plaats op de donderdagmiddag in ons clubgebouw

De docent

Nienke Deijle

Coördinator

AMV

Daphne Melk

Informatie

Algemene Muzikale Vorming is een cursus gericht op kinderen van 6 t/m 8 jaar waarin allerlei aspecten van de muziek centraal staan. In deze cursus leren zij o.a. dans, ritmes en het notenschrift en komen zij in aanraking met diverse instrumenten. Met andere woorden; zij leren zich muzikaal te ontwikkelen. De cursus kan gedurende 1 of 2 jaar worden gevolgd en zal plaatsvinden in groepjes van 4 tot 10 kinderen met een frequentie van 1 keer per week. Na deze cursus kunnen de kinderen een keus maken om een bepaald fanfare of slagwerk instrument te gaan bespelen.

Tijdens de cursus presenteren de kinderen zich een aantal maal aan elkaar en de ouders. Buiten het feit dat deze mini concertjes heel erg leuk zijn, is het heel belangrijk voor de (muzikale) ontwikkeling van het kind. Door kinderen op jonge leeftijd bezig te laten zijn met muziek en instrumenten, zal een betere keus kunnen worden gemaakt om een bepaald instrument te gaan bespelen. Deze cursus is absoluut aan te bevelen vanwege de veelzijdigheid ervan. Wij hebben een uitstekende professionele docent die heel goed met kinderen om kan gaan en spelenderwijs de muziekleer bijbrengt.

De cursus wordt gegeven in ons clubgebouw aan de dorpstraat 535A in Assendelft (achter AH supermarkt)

Docent: Nienke Deijle

'Hoi, ik ben Nienke en ik ben de nieuwe AMV docente vanaf het nieuwe jaar! Ik ben docent muziek in opleiding op het Utrechts Conservatorium en vind het super om samen te zingen en musiceren met kinderen en jongeren. Ik kan niet wachten om te beginnen toekomstige muzikanten de tools te geven samen mooie muziek te maken en veel te leren met en van elkaar!'

Als u uw kind(eren) wilt aanmelden, vul dan onderstaand inschrijfformulier in. De betaling van het lesgeld geschiedt middels automatische incasso.

Na ontvangst van uw gegevens zal er contact met u worden opgenomen.

Inschrijfformulier AMV

Op 10 en 17 februari 2022 kunnen kinderen van 6 t/m 8 jaar een proefles AMV volgen. De proefles is van 16:00 uur tot 17:00 uur en gratis. U kunt uw zoon of dochter aanmelden via info@crescendo-assendelft.nl

Bij voldoende aanmeldingen starten wij na de voorjaarsvakantie met de cursus AMV-1. Deze cursus bestaat uit 20 lessen van een uur. 

 

TOESTEMMING GEBRUIK BEELDMATERIAAL

Tijdens optredens, repetities of activiteiten, maakt Crescendo regelmatig beeldmateriaal, dat gebruikt wordt voor promotiedoeleinden m.b.t. muziekvereniging Crescendo Assendelft, binnen en buiten muziekvereniging Crescendo Assendelft (op bijv. sociale media, de website van Crescendo of in Crescendo Nieuws). Als u in dit formulier uw toestemming geeft, gaat u er mee akkoord dat Crescendo beeldmateriaal - waar uw kind op staat afgebeeld - mag gebruiken voor bovengenoemde promotiedoeleinden. Wij doen echter het optimale om uw privacy te waarborgen. U kunt dit lezen in ons privacybeleid.

 

 

Evenementen

Nieuwsjaarsconcert, Voorjaarsconcert.

Eerstvolgende evenement

Geen berichten gevonden!