AMV

Lessen

AMV

De lessen vinden plaats op de dinsdagmiddag in ons clubgebouw

De docent

Marianne Hoogenboom

Coördinator

AMV

Chantal van van Gelderen

Informatie

Algemene Muzikale Vorming is een cursus gericht op kinderen van 6 t/m 8 jaar waarin allerlei aspecten van de muziek centraal staan. In deze cursus leren zij o.a. dans, ritmes en het notenschrift en komen zij in aanraking met diverse instrumenten. Met andere woorden; zij leren zich muzikaal te ontwikkelen. De cursus kan gedurende 1 of 2 jaar worden gevolgd en zal plaatsvinden in groepjes van 4 tot 10 kinderen met een frequentie van 1 keer per week. Na deze cursus kunnen de kinderen een keus maken om een bepaald fanfare of slagwerk instrument te gaan bespelen.

Tijdens de cursus presenteren de kinderen zich een aantal maal aan elkaar en de ouders. Buiten het feit dat deze mini concertjes heel erg leuk zijn, is het heel belangrijk voor de (muzikale) ontwikkeling van het kind. Door kinderen op jonge leeftijd bezig te laten zijn met muziek en instrumenten, zal een betere keus kunnen worden gemaakt om een bepaald instrument te gaan bespelen. Deze cursus is absoluut aan te bevelen vanwege de veelzijdigheid ervan. Wij hebben een uitstekende professionele docent die heel goed met kinderen om kan gaan en spelenderwijs de muziekleer bijbrengt.

De cursus wordt gegeven in ons clubgebouw aan de dorpstraat 535A in Assendelft (achter Deen supermarkt)

Als u uw kind(eren) wilt aanmelden, vul dan onderstaand inschrijfformulier in. De betaling van het lesgeld geschiedt middels automatische incasso.

Na ontvangst van uw gegevens zal er contact met u worden opgenomen.

De cursus AMV2 start na de herfstvakantie in oktober. De cursus AMV1 start in november. In de schoolvakanties gaan de lessen niet door. Lessen die door afwezigheid van de docent niet doorgaan zullen op een ander moment worden ingehaald. Lessen die gemist worden door afwezigheid van de deelnemer zullen niet worden ingehaald. Na de einddatum van de cursus loopt de geldigheid van dit contract af.

Cursusduur:

AMV1:

23 lessen, 23 x 60 minuten (incl. aankomst en vertrek)

AMV2:

25 lessen, 25 x 60 minuten (incl. aankomst en vertrek)

Kosten:

De kosten van de cursus bedragen:

AMV1:

€ 117,30. De kosten van de cursus worden in twee periodes voldaan via een automatische incasso:

Periode 1: medio november 2020 € 58,65

Periode 2: medio maart 2021 € 58,65

AMV2:

€ 127,50. De kosten van de cursus worden in twee periodes voldaan via een automatische incasso:

Periode 1: medio november 2020 € 63,75

Periode 2: medio maart 2021 € 63,75

Door de betaling van het cursus bedrag is de leerling tijdelijk lid van Crescendo en de leerling zal dan ook betrokken worden bij alle activiteiten van de vereniging.

TOESTEMMING GEBRUIK BEELDMATERIAAL

Tijdens optredens, repetities of activiteiten, maakt Crescendo regelmatig beeldmateriaal, dat gebruikt wordt voor promotiedoeleinden m.b.t. muziekvereniging Crescendo Assendelft, binnen en buiten muziekvereniging Crescendo Assendelft (op bijv. sociale media, de website van Crescendo of in Crescendo Nieuws). Als u in dit formulier uw toestemming geeft, gaat u er mee akkoord dat Crescendo beeldmateriaal - waar uw kind op staat afgebeeld - mag gebruiken voor bovengenoemde promotiedoeleinden. Wij doen echter het optimale om uw privacy te waarborgen. U kunt dit lezen in ons privacybeleid.

 

 

Evenementen

Nieuwsjaarsconcert, Voorjaarsconcert.

Eerstvolgende evenement

No posts found!