Clubgebouw

Algemeen

Crescendo is erg trots op het eigen clubgebouw. In de jaren 80 heeft Crescendo haar eigen clubgebouw gebouwd. Veel leden en vrijwilligers hebben zich ingezet voor de bouw maar ook voor de hele voorbereiding en organisatie. Het gebouw staat achter het voormalige ‘Wapen van Assendelft’, nu restaurant Boss en de AH supermarkt in Assendelft, Dorpsstraat 535a. Meer informatie over de historie van repetitielocaties en de bouw van het gebouw is te lezen in ons jubileumboek.

Verhuur

Ons clubgebouw wordt verhuurd voor repetities, bijeenkomsten, etc. Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid via info@crescendo-assendelft.nl

Vernieuwing

Helaas lekt ons dak zodanig dat het hele dak vernieuwd moet worden. In de zomer van 2023 gaat deze vernieuwing plaatsvinden, inclusief verduurzaming door bijvoorbeeld betere isolatie. Dit is een ingrijpende actie die wij niet zelf kunnen uitvoeren en daar komen dan ook de nodige kosten bij kijken. Daarom zijn alle donaties, sponsoracties en giften hiervoor welkom. Daarnaast willen we ook de rest van ons gebouw verduurzamen, o.a. door de wanden van het clubgebouw beter te isoleren. Deze werkzaamheden proberen we zoveel mogelijk in eigen beheer uit te voeren met hulp van leden en vrijwilligers om zo de kosten zo laag mogelijk te houden. Om het benodigde materiaal te bekostigen zijn ook hier alle bijdragen voor welkom.

flyer dak

In het voorjaar van 2023 hebben we huis-aan-huis in Assendelft een flyer verspreid. Eenmalig doneren kan via deze link of onderstaande QR code.

QR-betaalverzoek

Als u als bedrijf wilt sponsoren is dat uiteraard ook van harte welkom. We kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie via info@crescendo-assendelft.nl