Donatie

Crescendo is een dynamische vereniging die zich wil blijven ontwikkelen en haar culturele activiteiten in dienst wil stellen voor de gemeenschap. Zo organiseren wij o.a. (buiten)concerten en festivals en laten wij ons bij allerlei gelegenheden zien en horen. Veel aandacht besteden wij aan de jeugd. Zij kunnen zich bij ons zowel muzikaal als sociaal ontwikkelen en het groepsproces ervaren om een prestatie neer te zetten.

Om alles te kunnen doen wat wij willen doen, is natuurlijk geld nodig. De steun van de overheid is hierin minimaal en verenigingen moeten zelf maar zien hoe zij de eindjes aan elkaar knoopt. Met behulp van de inzet van leden en vrijwilligers, hebben wij ruim 30 jaar oudpapier opgehaald en de opbrengst hiervan kunnen aanwenden om activiteiten te kunnen ontplooien. Echter door het wegvallen van de oudpapier markt is ook een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging weggevallen.

Wij willen graag onze activiteiten voor de samenleving voortzetten en hopen dat te kunnen doen met o.a. donaties. Wij waarderen het zeer als u ons wilt ondersteunen met een donatie.

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een donatie te doen. Hierin kunt u ook een specifiek project steunen en een bedrag selecteren. U kunt ook zelf een bedrag aangeven. Het minimale bedrag hierbij is €50,-.

Alvast hartelijk bedankt!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bericht

Bedrag €*Wilt u liever donateur worden, meld u dan hier aan!

Wist u dat er nog meer manieren zijn om Crescendo te ondersteunen?