Dweilorkest

Repetities

Elke 2de vrijdagavond van de maand vanaf 21.45 uur

Boek ons!

Verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum, verenigingsfeest of ander evenement?

Boek ons nu!

Contactpersoon

David Kroon

Informatie

In 2016 zijn enkele enthousiaste muzikanten van Crescendo begonnen met het spelen van lichte en populaire muziek. Het dweilorkest met de naam ‘Goed dat je er Band’ was een feit.

Populaire muziek

De band speelt een grote variatie aan populaire muziek. Toen de band voor het eerst tijdens de Nieuwjaarsborrel van Crescendo spontaan enkele nummers speelde, werden andere muzikanten ook enthousiast gemaakt om mee te doen met de ‘dweilers’. En zo is het dweilorkest ‘Goed dat je er band’ met 13 muzikanten inmiddels op behoorlijke sterkte.

Evenementen

We treden op bij allerlei evenementen zoals o.a. Koningsdag en ‘Zaan de Wandel’ of een 50-jarig jubileum. Ook burgermeester Jan Hamming werd enthousiast van ons optreden tijdens de Zaanse Schaatskampioenschappen in Haarlem en plaatste een bericht op zijn Facebook pagina.

Repertoire

Ons repertoire is zeer divers. Met nummers als André Hazes, Marco Borsato, ‘Maak me Gek’ , ‘Pretty Woman’, ‘Rosanne’, ‘Rythm of the Night’, ‘Sweet Caroline’, VOF de Kunst, ‘Het kleine café aan de haven, etc…, kunnen wij iedere gelegenheid van een vrolijke noot voorzien.

De muzikanten

Manon Jonker (Fluit, Tambourijn, overige), Nico Nootebos (Trompet), Martijn Smit (Trompet), Sanne Polet (Trompet), Michael Filmer (Bugel), Jinte Nootebos (Bugel), Lianne van der Laan (Sopraan saxofoon), Milou Nootebos (Alt Saxofoon),  Robin Res (Alt Saxofoon), Wouter Meijer (Trombone), Marc Schuurman (Bas), Floris krijt (Slagwerk), David Kroon (Slagwerk), Floris Gelok (Slagwerk).

Eerstvolgende evenement

Geen berichten gevonden!