Fanfare

Repetities

Tijden

Maandag 19.30 - 22.00

Dirigent

Marcel Mooibroek

Marcel Mooibroek

coördinator

Pieter Smit a.i.

De fanfare heeft een rijke historie en heeft haar 100 jarig bestaan gevierd in 2019. Door enthousiasme, inzet en beleving van de leden, heeft het orkest de tand des tijds ruimschoots doorstaan en zich ontwikkelt tot wat het nu is n.l. een aktief en modern orkest. Binnen het korps bestaat een goede balans tussen presteren en het plezier in het maken van muziek.
Bij deelname aan een concours komt de fanfare op dit moment uit in de derde divisie.
Het orkest heeft vele muzikale samenwerkings verbanden gekend. Zo zijn er muzikale hoogtepunten ontstaan met o.a. Marco bakker, het Volendams operakoor, het Noord-Hollands Byzanthijns Mannenkoor en The Beatlex.
De toekomst van de fanfare zal er op zijn gericht diverse muzikale uitdagingen aan te gaan en de Zaanse c.q. Assendelftse gemeenschap te laten genieten van cultuur en met name van muziek in breede zin.

Repertoire

Van lichte muziek en gedragen koralen tot pop en Filmmuziek valt onder ons veelzijdige repertoire.

Evenementen

Deelname bij het nieuwjaars en voorjaarsconcert van Crescendo is een elk jaar terugkomend gegeven. In de zomerperiode worden een aantal buitenconcerten in diverse Assendelftse wijken gegeven. Onze programmering kan ook bestaan uit deelname aan een festival of concours, meewerken aan Zaanse evenementen of concerten in samenwerking met andere orkesten.

Dirigent

Marcel Mooibroek

Mijn naam is Marcel Mooibroek en kom uit Beverwijk, ben getrouwd met Monique en heb 3 kinderen; Thijs, Dawn en Jasper. Ik ben afgestudeerd als trompettist en werk nu als trompettist en kapelmeester bij de Regimentsfanfare 'Garde Grenadiers en Jagers' in Ermelo. Ik geef allerlei koperlessen; trompet, hoorn, trombone, tuba en dirigeer muziekvereniging Eensgezindheid in Heiloo. Ik kijk uit naar gezellige en productieve repetities, goede samenwerking met de diverse commissies en slagwerkgroep, leuke concerten en optredens.

Eerstvolgende evenement