Tentoonstelling
Datum: 09/10-02-2019
Locatie: Cultureel raadhuis
Aanvang: 12:00 uur
Toegang: Gratis
Dit evenement is de eerste in een reeks van zes jubileumevenementen die wij dit jaar organiseren. Er zij twee dagen voor uit getrokken om geïnteresseerden een inkijk te geven in de historie van Crescendo.
In bar 'Koppie' werd de officiële opening verricht door de wethouder van Gemeente Zaanstad mevr. Sanna Munnikendam. Aansluitend vond de receptie plaats waarbij onder het genot van een hapje en drankje, bijgepraat kon worden met onder andere oude bekenden. De middag werd muzikaal ingevuld door een optreden van ons opleidingsorkest en het dweilorkest 'Goed dat je er Band'; het bleef nog lang gezellig!

Zowel op de Zaterdag als de Zondag was het een gezellige drukte. Krantenknipsels, recenties en de vele prachtige foto’s, videobeelden en geluidsopnames, gaven de bezoekers een mooi beeld over de historie van onze vereniging. Voor vele oud leden, donateurs of mensen die ooit iets met Crescendo van doen hebben gehad, was de tentoonstelling een feest der herkenning. Velen hebben ons prachtige jubileumboek aangeschaft om de talrijke mooie momenten en verslagen in 100 jaar Crescendo nog eens te kunnen nalezen. Kortom, het waren twee fantastische dagen!

Veel dank gaat uit naar de organisatie en vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt. Dank ook aan onze sponsoren voor hun ondersteuning aan dit evenement.

Heeft u ons jubileumboek nog niet? Bestel hem nu via deze website!