Musical Sing-a-Long
Datum: 06-04-2019
Locatie: Zaantheater Zaandam
Aanvang: 20:30 uur
Kaartverkoop is afgesloten
Toegang: EUR 19,06
Als vereniging hebben wij vele (muzikale) hoogtepunten mogen meemaken. Welnu, wij kunnen er weer een bijschrijven!
Het Zaantheater was 'The place to be' om onze verjaardag te vieren en de insteek is om er samen met de bezoekers een feestje van te maken.
Het thema van de avond is 'Musical Sing-a-Long'. De fanfare brengt bekende musicals ten gehore en het publiek kan hier, als een 'feest van herkenning', heerlijk op meezingen.
Musical is natuurlijk ook zang en dans. Verantwoordelijk hiervoor waren vrouwenkoor 'Chemistry' en de solisten Eugenie Sleebos, Marielle van Vliet en Marco Hage. Zij hebben op een fantastische wijze een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van deze avond. Met hun muzikaliteit en enthousiasme wisten zij het publiek te vermaken en te betrekken bij dit concert.
Voor de programmering van de stukken was onze dirigente Esther Hoek verantwoordelijk; zij heeft met veel energie de muzikale invulling tot een geheel gemaakt waardoor een goede doorloop ontstond en koor, solisten en orkest de aandacht van het publiek bleven trekken.

Wij kunnen terugkijken op een fantastisch verjaardagsfeest. Onze dank gaat uit naar het koor, de solisten, de organisatie, onze dirigent en de vele vrijwilligers voor hun enorme bijdrage in dit succes! Eveneens dank aan al onze sponsoren voor hun ondersteuning aan dit evenement!

Foto's Rob Verweij
Bestelinformatie:
De kaartverkoop is afgesloten.